Skip navigation
footer

Verwarming aanleggen

Wij adviseren u graag, bezoek de detailpagina verwarming aanleggen.

Sanitair installeren

Op het gebied van sanitaire installaties zijn de mogelijkheden haast onbeperkt. Er is een geweldige keus, haast te veel om op te noemen, van eenvoudig tot zeer luxueus. Hierbij kunt u denken aan een simpel fonteintje tot een luxe badkamer. Indien gewenst kunnen wij een afspraak maken bij u thuis om allereerst de ruimte op te meten en door te spreken, waarna u met een begeleidende tekening een bezoek kunt brengen bij de onderstaande showrooms. Vooraf een afspraak maken voor een bezoek, is de prettigste manier. Voor meer informatie, bezoek de detailpagina over het installeren van sanitair.

Dakbedekking leggen

Bij dakwerkzaamheden bent u bij Kuiper op de goede plaats. Hierbij kunt u denken aan reparaties van bestaande daken, maar ook nieuwe daken kunnen door ons aangelegd worden. Tevens verzorgen wij isolatie van bestaande daken, dit is op lange termijn kostenbesparend, omdat dit een lagere gasrekening oplevert. Wij adviseren u graag, bezoek de detailpagina over het leggen van dakbedekking.

Ventilatie aanleggen

In woonhuizen worden door ons woonhuisventilatoren, meestal op zolder, geplaatst. Waarbij het leidingsysteem uitgevoerd wordt van metalen Spirallo pijp. Voor grotere installaties wordt er in samenwerking met Stork Air een installatieplan ontworpen. Ook warmteterugwininstallaties vallen hieronder. Wilt u meer informatie en een op uw specifieke omstandigheden toegespitst advies, neem dan vrijblijvend contact op met Kuiper Loodgietersbedrijf.

Water/gas/riolering aanleggen

Water, gas- en afvoerleidingen worden voor allerlei doeleinden gebruikt. Onze taak hierin is er voor te zorgen dat de leidingen veilig en volgens de geldende normen en voorschriften worden aangelegd. Als erkend installateur kunnen wij dan ook van ontwerp tot aanleg, grote- en kleine installaties voor u verzorgen.

Diamantboren

Door ons wordt er zowel droog als nat met diamantboren geboord, zowel door steen als beton.

Installatietechniek

Als zelfstandig onderdeel binnen Nooter Technische Installaties kunnen wij ook totaaloplossingen in elektrotechniek, werktuigbouwkunde, beveiliging en communicatie en zonnepanelen aanbieden.

 

Wilt u een op uw specifieke omstandigheden afgestemd advies? Neem dan contact op.

 

 

"Kijk eens op de detailpagina's voor meer informatie over de diverse diensten.

Of stuur uw telefoonnummer of emailadres aan onze klantenservice

Kuiper Loodgietersbedrijf zal u graag verder helpen als u op uw specifieke situatie gericht advies wilt!"

Klantenservice