Skip navigation
footer

Sanitair installeren Zwolle

Voor vervanging en nieuwbouw van uw sanitair in Zwolle en omstreken zorgt Kuiper Loodgietersbedrijf voor een zorgeloze installatie. Dit doen we voor instellingen, particulieren en bedrijven. We kunnen uw bestaande badkamer vernieuwen, maar misschien besluit u na een goed gesprek over de mogelijkheden voor een hele nieuwe badkamer? Wij laten u de mogelijkheden zien en leveren het beste sanitair, alle topmerken met vakkundige installatie.

De voordelen van installatie van sanitair door de vakman

Wij zijn een degelijke loodgieter-installateur in Zwolle. Voor het plaatsen of vervangen van sanitair- en badkamers kiest u ons met goede redenen:

 • Vakbekwaam en gediplomeerd loodgieter
 • VCA gecertificeerd loodgieter
 • Advies vanuit ervaring, duidelijk overleg
 • Eerlijke prijzen vanuit heldere afspraken
 • Service vanuit een familiebedrijf
 • Plaatselijk, dus snel - loodgieter binnen Zwolle en de regio

Een badkamer installeren, niet alleen om schoon te worden...

showroom sanitair zwolleEen nieuwe badkamer is een juweeltje in huis. Het idee is dat u zich daar thuis moet kunnen voelen met sanitair dat bij u past. Een nieuwe badkamer is meer dan vroeger een ruimte voor ontspanning. Niet alleen een ruimte waar u zichzelf kunt wassen! Aan de andere kant is het belangrijk om de juiste keuzes te maken. Zodat de badkamer behalve mooi ook functioneel is en de kosten in het oog gehouden worden.

Sanitair uitkiezen in Zwolle

U kunt uit bijna alle merken wastafels, thermostaatkranen, douchecabines etc. etc. kiezen. Of het nu groot of klein moet zijn, luxe of simpel. Kuiper Loodgietersbedrijf begeleidt u met advies over verschillende mogelijkheden op het gebied van sanitair in de badkamer. We hebben ruime ervaring met ontwerpen en bouwen van badkamers in allerlei stijlen en soorten. Samen vinden we het sanitair dat bij u past. Wij leveren sanitair van o.a. de volgende merken:

 • showroom sanitair installeren zwolle

  Grohe / Venlo / Hansa / Kludi / Dornbracht
  Jado / Hansgrohe / KWS kranen
 • Sphinx / Villeroy en Boch / Keramag
  Duravit / Laufen / Ideal Standard keramiek
 • Geberit / Wisa / Grohe inbouwtoiletten
 • Grohe / Hansa / Hansgrohe / Kludi douches
 • Geesa / Keuco / Emco / Haceka  accessoires
 • Alape / Intersan / Franke / Internorm roestvaststaal sanitair


Kwaliteitsgarantie bij het installeren van sanitair

installatie van sanitair voor instellingen vca gecertificeerd loodgieter zwolleOns lidmaatschap van de Uneto-VNI voorziet in een onafhankelijke geschillencommissie, goede garantiebepalingen en een waarborgfonds. Dit is op zich mooi, maar u kunt aan onze uitgebreide en tevreden klantenkring zien dat garantie bij het installeren van sanitair door Kuiper loodgietersbedrijf niet snel gebruikt hoeft te worden! Wij nemen ons werk serieus, klein of groot. Of u ons nu belt voor het vervangen van een thermostaatkraan, het plaatsen van een wastafel of voor het installeren van een complete badkamer!


Niet alleen installeren van sanitair... wij leveren ook andere diensten

Kuiper loodgietersbedrijf in Zwolle is een allround installatiebedrijf. Wij zijn niet slechts gespecialiseerd in sanitair, wij verzorgen o.a. complete rioolinstallaties. Of het aanleggen van gas- en water, de aanleg van centrale verwarming, het ambachtelijk maken en repareren van lood- en zinkwerk en dakdekken in Zwolle en wijde omgeving.


Vraag vrijblijvend een offerte aan voor installeren van sanitair

 

 

"Wij installeren alle merken sanitair  en zijn onafhankelijk van leveranciers.

Wilt u een specifiek merk,
laat ons dat gerust weten...

Wel hebben we goede ervaring met een aantal merken. Dat delen we graag met u!"

Klantenservice