Skip navigation
footer

Kuiper Loodgietersbedrijf nu onderdeel van Nooter Technische Installaties BV

Vanaf 1 september 2015 is Kuiper Loodgietersbedrijf verder gegaan als zelfstandig bedrijfsonderdeel onder de vlag van Nooter Technische Installaties BV.

Firma Nooter, o.a. installateur van zonnepanelen

Voor u is er weinig veranderd. Bijna alles bleef gelijk: de naam, de monteurs, het telefoonnummer, de website, het e-mailadres, de bestelbussen en de service en kwaliteit, die u van ons gewend was.

De winkel sluit

Bijna alles bleef gelijk, want één aspect is er wel veranderd: de winkel aan de Vechtstraat sloot per 1 september definitief. Wij verhuisden binnen Zwolle naar de Marslanden, waar Nooter Technische Installaties BV is gevestigd aan de Simon Stevinweg 9 te Zwolle.

Overdracht van werkzaamheden

Anton Kuiper blijft nog geruime tijd aan bij Kuiper Loodgietersbedrijf om bij te dragen aan een zorgvuldige overdracht van de klanten en werkzaamheden en de integratie van Kuiper Loodgietersbedrijf als onderdeel binnen Nooter Technische Installaties BV. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met de nieuwe bedrijfsleider voor Kuiper Loodgietersbedrijf: de heer Peter Bouwmeester.

De meerwaarde voor u

Naast alle uiteenlopende loodgieterswerkzaamheden kunnen we u nu een nog breder werkpakket aanbieden met daarbij ook het werkveld van Nooter Technische Installaties, zoals: totaaloplossingen in elektrotechniek, werktuigbouwkunde, beveiliging en communicatie en zonnepanelen.

Onze integratie in Nooter geeft u veel meerwaarde: U kunt nu alle installaties rondom gebouwen laten uitvoeren door één en hetzelfde bedrijf. Dat betekent een duidelijker verantwoordelijkheid en efficiëntere planning.

We hopen u uiteraard ook in de toekomst van dienst te mogen zijn en stellen het door u gestelde vertrouwen in ons bedrijf zeer op prijs.

 

"Onze integratie in Nooter geeft u veel meerwaarde:
U kunt nu alle installaties rondom gebouwen laten uitvoeren door één en hetzelfde bedrijf.

Dat betekent een duidelijker verantwoordelijkheid en efficiëntere planning!"

Klantenservice