Skip navigation
footer

Riool verstopt? bel direct!  bel kuiper zwolle voor onstopping riool 038-4535121
Kuiper Zwolle - de specialist  riool ontstoppen

Als uw riool verstopt is, kunt u het best direct bellen naar 038-4535121. Voor ontstoppen en repareren van het riool in Zwolle en omgeving zijn wij een betrouwbaar, professioneel rioolontstoppingsbedrijf. Chemisch ontstoppingsmiddel in de afvoer gieten is niet altijd de beste oplossing... Ontstoppingsmiddelen zijn schadelijk voor gezondheid en milieu. Daarbij kan het afvoerbuizen aantasten! Wij beschikken over gespecialiseerde apparatuur waardoor de verstopping op een snelle en milieuvriendelijke manier aangepakt wordt. Wij zijn niet alleen een gespecialiseerd ontstoppingsbedrijf, maar ook een allround loodgietersbedrijf. Hierdoor kunnen we de mogelijkheid dat de verstopping opnieuw zal gebeuren goed inschatten en advies geven over de verbetering van uw riool.

gereedschap riool ontstoppen zwolle Kuiper, loodgietersbedrijf uit Zwolle 
Kies een rioolontstoppingsbedrijf uit de omgeving!

Wel zo handig om een bedrijf uit regio Zwolle te bellen om het riool te ontstoppen. Een verstopt riool is erg lastig. Als het riool stinkt of het riool zelfs overstroomt, laten we u niet lang wachten... We begrijpen dat het vervelend is en proberen u zo snel mogelijk te helpen. We hebben als gespecialiseerd rioolontstoppingsbedrijf de kennis en techniek in huis om uw riool snel te ontstoppen. Dit zal u merken aan ons werk en onze eerlijke tarieven. Wij nemen ons werk serieus, klein of groot. Of het nu het ontstoppen van de riolering is , of het installeren van een nieuw riool.

 
Niet alleen een riool ontstoppen... wij leveren vele diensten

Kuiper loodgietersbedrijf is allround. Wij zijn niet slechts gespecialiseerd in ontstoppen van rioleringen, wij installeren o.a. uw complete sanitair. Of we leggen gas- en water aan,  centrale verwarming,  we maken en repareren lood- en zinkwerk en dakdekken in Zwolle.

Riool verstopt: bel ons bel kuiper zwolle voor onstopping riool 038-4535121
Kuiper Zwolle - de specialist  riool ontstoppen

 

 

"Een verstopt riool is erg lastig.

Met zo'n verstopt riool laten we u natuurlijk niet lang wachten... We begrijpen dat  het vervelend is en proberen u zo snel mogelijk te helpen.

Bel ons daarom op telefoon 038-4535121 in plaats van het contactformulier te gebruiken."

Klantenservice