Skip navigation
footer

Een hemelwaterafvoer of een riool aanleggen

Voor het aanleggen of aanpassen van uw riolering in Zwolle en omgeving zoekt u een betrouwbaar, professioneel riolerings-installatiebedrijf. Het op de juiste manier aanleggen van een riool zal later voorkomen dat het riool geregeld moet worden ontstopt. De omstandigheden rond het aanleggen van een riool  zullen van tevoren goed ingeschat moeten worden. Daar komt onmisbaar vakmanschap van de 'rioleur' bij kijken! Of het nu gaat om het aanleggen van riolering in een bedrijfspand of het aanpassen van een riolering in een woning.

riool ontstoppen door kuiper zwolleProblemen voorkomen bij aanleg van riolering

Om rioolproblemen te voorkomen, is het wel zo verstandig om een allround loodgieters- en installatiebedrijf als Kuiper uit Zwolle te laten komen. Door de routine met het aanleggen van riolering en HWA (hemelwaterafvoer) is uw project in goede handen.

Wij vervangen gresbuis/grespijp en gietijzeren rioolbuizen. Doordat de diameter van gietijzeren buizen vaak niet aan de hedendaagse eisen voldoet kan verstopping gemakkelijk voorkomen. We kunnnen u daarbij adviseren in milieuvriendelijke alternatieven voor het materiaal PVC. Er zijn verschillende mogelijkheden: polypropeen (PP),  polypropeen co-polymeer (PPC) of polybuteen (PB).

riool aanleggen zwolleOm problemen bij de aanleg van riolering te voorkomen zal een geroutineerd loodgieter denken aan vele zaken. Bijvoorbeeld de 'beluchting' van het riool, waardoor de sifons niet leeggetrokken worden na het doorspoelen van een toilet. Of de diameter en afschot (het aflopen) van afvoerbuis, dit mag niet te klein maar ook niet te groot zijn om te voorkomen dat vuil blijft liggen in de buizen.

Ons familiebedrijf heeft de apparatuur en de kennis in huis om probleemloos een riool aan te leggen. Dit zal u merken aan de manier waarop wij werken en onze eerlijke tarieven. Wij zullen u graag informeren over de aanleg van riolering en de kosten voor bijvoorbeeld het verbeteren van een riool.

 
Kwaliteitsgarantie bij het aanleggen van een riool

Ons lidmaatschap van de Uneto-VNI voorziet in een onafhankelijke geschillencommissie, goede garantiebepalingen en een waarborgfonds. Dit is op zich mooi, maar u kunt aan onze uitgebreide en tevreden klantenkring zien dat garantie bij het aanleggen van een riool door Kuiper loodgietersbedrijf niet snel gebruikt hoeft te worden! Wij nemen ons werk serieus, klein of groot. Of u ons nu belt voor een afvoer van een wastafel, de aanleg van de HWA, of voor het installeren van complete rioleringen in Zwolle en omgeving.

 
Niet alleen aanleggen van riolering... ook andere installaties

Kuiper loodgietersbedrijf in Zwolle is een allround installatiebedrijf. Wij zijn niet slechts gespecialiseerd in rioleringen, wij verzorgen o.a. complete sanitaire installaties. Of het aanleggen van gas- en water, de aanleg van centrale verwarming, het ambachtelijk maken en repareren van lood- en zinkwerk en dakdekken in Zwolle. Bijvoorbeeld aan monumenten als de Peperbus! Onze jarenlange ervaring en kennis van techniek zorgt voor een prima resultaat.

Neem nu contact op voor het ontstoppen, aanleggen of verbeteren van een riool

 

 

 

"Wij nemen ons werk serieus, klein of groot.

Of u ons nu belt voor het ontstoppen van een riool, het aanpassen van riolering, of voor aanleggen van complete rioleringen in Zwolle en wijde omgeving."

Klantenservice