Skip navigation
footer

Dakdekker in Zwolle gezocht?

Heeft u last van een lekkage of wilt u uw dak laten isoleren? Bent u daarom op zoek naar een dakdekker in Zwolle? Kuiper Loodgietersbedrijf is een ervaren dakdekker. We werken met EPDM, bitumen (dakleer), lood, zink en koper. Daarmee voeren we alle soorten werkzaamheden op en rondom uw dak uit. Wat kunt u van ons verwachten:

Heeft u een dakdekker in Zwolle nodig, kies voor een allround loodgieter

dakdekker zwolle aan het werk Vaak komen er bij het dakdekken meer werkzaamheden kijken. Als wij u dan eenvoudig kunnen helpen, hoeft er niet nog eens een apart bedrijf voor ingehuurd te worden. Als geroutineerde dakdekkers en loodgieters voeren we dus alle werkzaamheden op en rondom uw dak uit. Wij zijn VCA gecertificeerd dakdekker waardoor u garantie en zekerheid heeft over de manier waarop gewerkt wordt.

 

Kwaliteitsgarantie bij het repareren of vernieuwen van uw dak

Ons lidmaatschap van de Uneto-VNI voorziet in een onafhankelijke geschillencommissie, goede garantiebepalingen en een waarborgfonds. Dit is op zich mooi, maar u kunt aan onze uitgebreide en tevreden klantenkring zien dat garantie bij het dakdekken door Kuiper loodgietersbedrijf niet snel nodig is! Wij nemen ons werk serieus, klein of groot. Of u ons nu belt voor dakdekken van een schuurtje, of voor het dakdekken van een bedrijfspand.

Onze voordelen als dakdekker in Zwolle

  • Allround loodgieter
  • VCA gecertificeerd dakdekker
  • Garantie van 10 jaar
  • Deskundige dakinspectie
  • Kostenloos adviesgesprek
  • Een eerlijke prijs
  • Hoge kwaliteit dakbedekking
  • Kostenloze en vrijblijvende offertes
  • Snelle aanrijtijd in Zwolle en omgeving

Niet alleen dakdekken... wij verzorgen alle loodgieterswerkzaamheden

Kuiper loodgietersbedrijf in Zwolle is een allround installatiebedrijf. Wij zijn niet slechts gespecialiseerd in dakdekken, wij verzorgen o.a. rioleringen, complete sanitaire installaties. Of het aanleggen van gas- en water, de aanleg van centrale verwarming in Zwolle en wijde omtrek.  Onze jarenlange ervaring en kennis van techniek zorgt voor een prima resultaat.

Neem vrijblijvend contact op voor dakdekken door Kuiper, loodgieter en dakdekker in Zwolle

 

 

 

"Dakdekker in Zwolle gezocht?

Kies voor een allround loodgieter als dakdekker.

Vaak komen er namelijk meer werkzaamheden bij kijken.

Dan hoeft u niet nog een bedrijf te laten komen!"

Klantenservice